cijeli stadion ustao na noge i zapljeskao

Kroos se oprostio od Madrida, Modrić jedva zadržao suze

Toni Kroos
AFP
26.05.2024.
u 08:40

Luka Modrić prvi je dojurio u zagrljaj Toniju Kroosu dok je Nijemac po posljednji put izlazio iz igre na Santiago Bernabeuu. Kroos mu je predao kapetansku vrpcu i zatim se oprostio od Madrida

U subotu navečer jedan od najvećih oprostio se od Santiago Bernabeua. Toni Kroos (34) po posljednji je put nosio dres Real Madrida na domaćem stadionu u remiju u posljednjem, 38. kolu La Lige u kojem je "kraljevski klub" ugostio Real Betis. Utakmica je završila 0-0, a njemački reprezentativac izašao je iz igre u 85. minuti, a cijeli stadion ustao se na noge i zapljeskao majstoru.

Prvi je u zagrljaj Kroosu dojurio hrvatski reprezentativac Luka Modrić (38). Modrić i Kroos zajedno su deset godina u Realu i bili su partneri u veznom redu. Osvojili su sve što se dalo osvojiti, a Kroos je "vatrenom" predao kapetansku vrpcu kada je izlazio iz igre u trenutku koji je svakoga dirnuo, piše 24sata.hr

Navijači Reala čak pišu po društvenim mrežama kako je hrvatski reprezentativac skoro briznuo u plač dok je grlio Kroosa prije izlaska iz igre. 

 

 

Prije početka utakmice, igrači Reala priredili su Kroosu špalir. Svi su nosili dresove s brojem osam, kojeg je Kroos nosio tijekom karijere u Madridu. Nakon susreta su ga svi ponovno okružili i još mu jednom odali počast.

Kroos se najprije smijao i bio opušten, no kada je došao do klupe, nije mogao zadržati suze. Tamo su bila njegova supruga Jessica i njihova djeca, koja su plakala. 

- Uništilo me kada sam vidio reakciju moje djece. Mogu reći samo jedno: Real Madrid! - rekao je Kroos nakon utakmice.

Podsjetimo, Kroos je došao u Real u ljeto 2014. godine za samo 20 milijuna eura iz Bayerna. Od tada je odigrao 463 utakmice u dresu "kraljevskog kluba". Nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj objesit će kopačke o klin.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije