Pred 90 tisuća ljudi

Pjevačica se spremala otpjevati himnu, ali onda se dogodilo nešto nevjerojatno

pjevačica
22.05.2016.
u 19:19

Manchester United pobjedom u produžetku protiv Crystal Palacea osvojio je jučer FA kup, ali danas je glavna tema na Otoku intoniranje himne uoči početka.

Mlada pjevačica Karen Harding, koja se proslavila u britanskom X factoru, dobila je čast da otpjeva himnu pred 90 tisuća gledatelja na Wembleyu te milijunima onih koji su susret pratili ispred malih ekrana, ali umjesto da joj to bude kruna karijere, njoj je to postala noćna mora.

Svi su stajali spremni i čekali početak himne, baš kao i mlada Karen. No, kad je himna počela, dogodilo se nešto nevjerojatno. Pjevačica još uvijek čekala i čekala, uz zbunjen izraz lica, uopće nije shvatila da je himna već počela.

Izgledala je potpuno prestrašeno, nije znala što da radi, ali njezina je sreća što su igrači i gledatelji počeli pjevati pa se i ona uključila pred sam kraj te na kraju ipak dobila pljesak.

Inače, Manchester United pobijedio je s 2:1 i osvojio Kup, a na taj način pomogao je i Slavenu Biliću koji će zbog toga sljedeće sezone s West Hamom igrati Europu!

Crystal Palace je poveo u 78. minuti golom Jasona Puncheona, no samo tri minute kasnije izjednačio je Juan Mata. U 105. minuti United je ostao s igračem manje nakon što je isključen Chris Smalling, no pet minuta kasnije United je došao do pobjede golom Jessea Lingarda. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?