TRENER ZRINJSKOG

Petrović nakon derbija s Veležom: Najvažnije je bilo da pobijedimo za naše Ultrase

13.04.2024.
u 18:52

Trener Zrinjskog Željko Petrović bio je zadovoljan nakon pobjede svog tima protiv Veleža rezultatom 1:0 u današnjoj derbi utakmici 26. kola WWin lige Bosne i Hercegovine.

"Najvažnije za nas bilo je da pobijedimo utakmicu za naše Ultrase i sve koji vole ovaj klub. Ostvarili smo naš cilj i uzeli tri boda. Imali su i oni prigoda, ali i mi. Interesantna utakmica. To je tim koji zna igrati, ali i mi znamo igramti i zadovoljni smo s tri boda", rekao je Petrović nakon utakmice za Arenu.

Komentirao je i dvije vratnice koje je pogodio Velež.

"Ne jesmo li imali sreće, više smo imali nesreće. U Modriči taj gol pa Borac. Detalji tu odlučuju, to je sport. Danas smo pobijedili mi, drugi put će netko drugi. Ne odustajemo ni od titule. Ukoliko si sportaš ne odustaješ nikad. Sve ovo će biti dobro, borimo se koliko možemo. Hoćemo li uspjeti ne znamo, ali najvažnije je da smo danas pobijedili", poručio je Petrović.

Podsjetimo, aktualni prvak BiH je i dalje na drugom mjestu prvenstva sa sedam bodova manje od lidera Borca, dok je Velež na trećoj poziciji.

U sljedećem kolu Zrinjski gostuje Slogi, dok Velež dočekuje Zvijezdu 09.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije