POZITIVAN NA KORONU

'Perišić ima bol u leđima, odmah smo ga izolirali. Nemoguće je znati gdje je pokupio virus'

Goran Stanzl/Pixsell
27.06.2021.
u 19:07

Mi se prema Uefinom protokolu nismo dužni dodatno testirati, niti to Danci od nas traže. Ne očekujemo novo testiranje, već redovno ako prođemo Španjolsku, kazao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Ivan Perišić ima blage simptome, a nemoguće je otkriti gdje se zarazio, kazao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak dodavši kako se "Vatreni" nisu obvezni prije utakmice sa Španjolskom dodatno testirati.

"Ivan se osjeća dobro, ima blage simptome. Jučer je imao bolove u leđima zbog čega smo ga odmah izolirali i prije nego što su stigli rezultati testa," kazao je glasnogovornik HNS-a.

"Mi se prema Uefinom protokolu nismo dužni dodatno testirati, niti to Danci od nas traže. Ne očekujemo novo testiranje, već redovno ako prođemo Španjolsku," dodao je.

Naglasio je kako će krilni igrač Intera sada proveti 10 dana u samoizolaciji, a zbog zaštite podataka nije mogao otkriti je li se cijepio.

"Zbog Opće uredbe o zaštiti podataka ne možemo otkriti tko se cijepio, no od 55 osoba iz naše delegacije samo šest osoba nije cijepljeno i nije imalo koronu. Svi ostali su cijepljeni ili su preboljeli koronavirus," kazao je glasnogovornik.

Naglasio je kako je nemoguće znati gdje je Ivan pokupio virus.

"Međutim, važno je da poštujemo sve mjere kako bi spriječili da se virus ponovno ne pojavi i proširi," zaključio je glasnogovornik HNS-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije