PRVI NAPADAČ

Loše vijesti za vatrene: Ante Budimir slomio tri rebra!

Ante Budimir
JUAN MEDINA/REUTERS
16.04.2024.
u 09:50

"Testovi su pokazali da je pretrpio ozbiljnu traumu u predjelu prsnog koša. Točnije, slomio je tri rebra. Primio je sredstva protiv bolova. Noć će provesti u bolnici, a u utorak će biti podvrgnut dodatnim pretragama", objavio je klub.

 U susretu 31. kola španjolskog nogometnog prvenstva Valencija je na gostovanju pobijedila Osasunu s 1-0, nakon što je hrvatski napadač Ante Budimir promašio kazneni udarac u osmoj minuti sudačke nadoknade.

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio. Da je Budimir zatresao suparničku mrežu, bio bi to njegov 17. gol ove sezone u Primeri, koliko je postigao i vodeći strijelac lige Ukrajinac Artem Dovbik koji igra za Gironu.

No, to nije jedina loša vijest. Osasuna je nakon utakmice objavila da je Budimir slomio tri rebra.

"Testovi su pokazali da je pretrpio ozbiljnu traumu u predjelu prsnog koša. Točnije, slomio je tri rebra. Primio je sredstva protiv bolova. Noć će provesti u bolnici, a u utorak će biti podvrgnut dodatnim pretragama", objavio je klub.

Ovo je jako loša vijest i za hrvatsku reprezentaciju budući da je Budimir u posljednje vrijeme hrvatski najučinkovitiji napadač. A Euro je pred vratima, otvaranje protiv Španjolske za manje je od dva mjeseca.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije