Preko 4000 natjecatelja

Iva Marić članica karate kluba Široki Brijeg osvojila zlatnu medalju na Svjetskoj ligi u Veneciji

11.12.2023.
u 13:01

Iva Marić članica karate kluba Široki Brijeg ostvarila je povijesni uspjeh za svoj klub i svoj Grad Široki Brijeg osvojivši zlato na svjetskoj karate ligi koja se održala u Veneciji. Svjetska liga okupila je preko 4000 natjecatelja iz čitavog svijeta, a članica KK Široki Brijeg popela se na najviše postolje pobjedivši u 5 mečeva: 

Predstavnicu Turske 4-1, prdestavnicu BiH 6-2, predstavnicu Ukrajine 4-4 na prednost prvog poena, zatim opet još jednu predstavnicu Ukrajine 3-0, te u finalu predstavnicu Italije sa visokih 10-1. 

Viktor Kvesić također je zabilježio odličan nastup osvojivši visoko 9. mjesto, pobjedivši prvo kolo predstavnika Ukrajine 5-1, predstavnika Italije 8-5, te je kasnije zaustavljen od prestavnike Španjolske 4-6, te u repesažu od predstavnika Portugala.

Anamarija Glavina i Klara Lovrić zaustavljeni  su u drugom kolu, dok su Matej Zeljko i Valentino Slišković zaustavljeni u prvom kolu natjecanja. Ekipu su vodili braća treneri Marin i Goran Hrkać.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije