očekuje treće dijete

Trudna Kate uživa na odmoru: Od trbuha joj se ne vidi bikini

Foto: PA/Pixsell
27.06.2018.
u 19:52

Još samo dva mjeseca dijeli Kate Hudson (39) od poroda. Glumica očekuje svoje treće dijete, a sada je na društvenim mrežama objavila fotografiju  s ljetovanja u Grčkoj na kojoj pozira u jedva vidljivom bikiniju dok je u prvom planu njezin trudnički trbuh.

- Mislim da mi je bikini poprilično sladak... -  napisala je u šali Kate, prenosi 24sata.hr.

Foto: Instagram/Wanda Nara

U Grčkoj je s dečkom Dannyom Fujikawom (32), glazbenikom i vlasnikom izdavačke kuće 'Lightwave Records' te s obitelji i prijateljima. Njezina majka Goldie Hawn (72) i  otac Kurt Russell (67), koji su zajedno već 35 godina, također uživaju s kćerkom na ljetovanju  i željno iščekuju dolazak malene unučice. 

Inače, glumica se nedavno ispričala svojim fanovima zbog toga što nije toliko aktivna na društvenim mrežama. Kaže kako joj je uz trudnoću dosta 'naporno' objavljivati slike. 

- Ova trudnoća bila mi je najgora, još nikada nisam imala takve mučnine kao sada - priznala je Kate.

Glumica i dobitnica Zlatnog globusa nakon dva sina, Rydera (14) i Binghama (6), očekuje curicu kojoj se veseli i pjevač te frontmen grupe 'Aerosmith', Steven Tyler (70) koji se ne može odvojiti od Kateinog trudničkog trbuha.

- Malena curica dobila je puno zagrljaja od 'tatice' Tylera - pohvalila se Kate.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije