oglasila se na Instagramu

Supruga Brucea Willisa o proslavi rođendana dok se bori s bolešću: Uspjela sam se pribrati

Bruce Willis
Instagram
21.03.2023.
u 20:47

Manekenka i poduzetnica priznala je na snimci koju je podijelila na Instagram storyju da, unatoč tome što je ovo teško vrijeme za obitelj, imaju "toliko stvari na kojima mogu biti zahvalni".

Emma Heming Willis se u ponedjeljak oglasila na Instagramu nakon proslave 68. rođendana njenog supruga Brucea te je podijelila dojmove i kazala kako se uspjela "sabrati" za ovaj dan.

Manekenka i poduzetnica priznala je na snimci koju je podijelila na Instagram storyju da, unatoč tome što je ovo teško vrijeme za obitelj, imaju "toliko stvari na kojima mogu biti zahvalni".

Ona i Bruce uživali su u obiteljskom danu kako bi proslavili njegov rođendan u nedjelju, a Emma je rekla kako im je u utorak i godišnjica braka.

Bruce je proslavio 68. rođendan dok je bio okružen svojom djecom, a tu je bila i njegova bivša supruga Demi Moore.

Nakon proslave na Instagramu, Emma je priznala kako se uspjela "saberati" za tu priliku.

U videu je otkrila: "Dakle, bilo nam je tako sjajno dok smo slavili mog supruga jučer. On se najbolje proveo. Svidjela mu se pita od jabuka", prenosi Klix.ba

"Tako da smo prošli kroz to. Pribrala sam se. Međutim, pogodite što je sutra? Godišnjica nam je braka", kazala je Emma nagovijestivši da se usljed njegovih dijagnoza na ovaj dan neće moći suzdržati.

 

 

Dajući uvid u Bruceov rođendan tijekom vikenda, glumčeva bivša supruga Demi Moore je na Instagramu podijelila video na kojem se cijela njihova obitelj okupila oko zvijezde.

Iako su fanovi bili oduševljeni što su dobili rijedak uvid u trenutni život glumca, postojala je određena razina zabrinutosti nakon što su se primjetili neki  detalji u videu.

Pored posrtanja koje je zabrinulo mnoge, činilo se da Bruceu nedostaje i jedan od prednjih zuba. Komentari obožavatelja su slijedom toga bili mješavina zabrinutosti i podrške.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije