ANTHONY MARCUS SHALHOUB

Ovako izgleda danas: Glumio je u omiljenoj seriji, ali ne viđamo ga često više u javnosti

Anthony Marcus Shalhoub - Monk
Foto: IMDb
1/2
27.09.2023.
u 08:39

S obzirom da je i glumac baš poput svog lika iznimno povučen, rijetko ga viđamo u javnosti na događanjima, a društvene mreže nema

Američki filmski i televizijski glumac zapravo se zove Anthony Marcus Shalhoub (69) početkom 2000-ih bio je jedan od omiljenih likova s TV ekrana, a sve zbog uloge opsesivno-kompulzivnog detektiva. Naime, Shalhoub je bio glavni glumac i redatelj serije "Monk" u kojoj je glumio detektiva koji često pomaže Policijskom odjelu San Francisca riješiti slučajeve koje nitko drugi ne uspijeva riješiti.

No, s obzirom da je i glumac baš poput svog lika iznimno povučen, rijetko ga viđamo u javnosti na događanjima, a društvene mreže nema, stoga obožavatelji nemaju često prilike vidjeti kako on danas izgleda.

Posljednji je put viđen prije nekoliko mjeseci u New Yorku, a danas su mu zaštitni znak njegova kovrčava, ali sada prosjeda kosa i naočale za vid.

Njegova 74-godišnja supruga Brooke Adams zato povremeno dijeli objave na Instagramu, pa obožavatelji mogu upoznati njegovu intimniju stranu. Inače, Tony i Brooke upoznali su se na Broadwayu, ali isprva su bili samo prijatelji. Glumac je u to vrijeme bio u vezi i bio je 'pravi džentlmen', kako je njegova supruga jednom izjavila.

Vjenčali su se 1992. i usvojili djevojčicu Josie. Par je godinu dana nakon vjenčanja usvojio još jednu kćer po imenu Sophie. Posljednjih godina glumac je nekoliko puta postao i djed.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije