poznati rocker

Preminuo srpski glazbenik: 'Nije otvarao vrata i nije se javljao na telefon'

22.05.2024.
u 20:48

Toni Montano rođen je u Beogradu 1962. kao Velibor Miljković Karijeru je započeo kao pjevač u punk rock bendu Radost Evrope. Bend je s radom prestao 1985. a Velibor je nakon toga gradio solo karijeru.

Toni Montano, srpski rocker preminuo je u 63. godini, pišu srpski mediji. Kako piše portal Depo.ba njegova sestrična ga nije mogla dobiti na telefon i nije otvarao vrata, a policijska patrola koja je stigla nakon toga je morala pozvati bravara da otvori vrata stana i zatekli su pokojnika na fotelji.

- Upućena policijska patrola na licu mjesta zatekla je Snežanu Miljković, sestričnu preminuloga, koja je izjavila da im se nije javljao na telefon i nije otvarao vrata stana pa su morali zvati bravara da im otvori, nakon čega su u fotelji zatekli njegovo tijelo. Odmah je došla i ekipa Hitne pomoći koja je konstatirala smrt. Izvršen je očevid, a stan je zapečaćen. Tragova nasilne smrti nema - piše portal Depo.ba.

Toni Montano rođen je u Beogradu 1962. kao Velibor Miljković Karijeru je započeo kao pjevač u punk rock bendu Radost Evrope. Bend je s radom prestao 1985. a Velibor je nakon toga gradio solo karijeru. Toni Montano, umjetničko ime izabrao je po glavnom liku iz filma 'Lice s ožiljkom' Tonyju Montani kojeg glumi Al Pacino. Prvi album objavio je 1986. pod nazivom Toni Montano, a posljednji "Neću da budem šljam" 2012. Sedam godina kasnije izašla je i kompilacija pod istim nazivom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije