PAPARAZZI GA UHVATILI

Bruce Willis uhvaćen u rijetkom izlasku u javnosti, s teškom dijagnozom bori se u krugu obitelji

Bruce Willis
Profimedia
07.08.2023.
u 10:59

Legendarni glumac bori se s afazijom nešto više od godinu dana, a zbog bolesti se povukao iz glume

Nešto više od godinu dana prošlo je od kada je svijet šokirala vijest da se Bruce Willis povlači iz glume zbog teškog zdravstvenog stanja i afazije koja mu je dijagnosticirana. Od tada do danas njegovi mnogobrojni obožavatelji iščekuju nove informacije o zdravlju legendarnog glumca koji posljednjih godinu dana provodi u krugu obitelji. 

Rijetko se zato pojavljuje u javnosti, no paparazzi su ga uhvatili prošlog tjedna u Los Angelesu tijekom vožnje s prijateljem, a glumac je izgledao "zdravo dok je promatrao prolaznike iz automobila". 

Upravo članovi njegovi obitelji s vremena na vrijeme na društvenim mrežama podijele neku njegovu novu fotografiju, a njegova kći Tallulah Willis (29) progovorila je u lipnju otvoreno o dijagnozi svog oca. Mlada glumica ispričala da je kod svog oca u početku primijetila neku vrstu nejasnog nereagiranja, za koju su članovi obitelj pretpostavili da je posljedica holivudskog gubitka sluha. - Dugo sam znala da nešto nije u redu - započela je glumica. Prvotno su mislili da su godine provedene na setu oštetile njegov sluh, a kada se njegovo stanje pogoršalo Tallulah, koju je Bruce dobio s prvom suprugom Demi Moore, je ostala jako pogođena misleći da se njezin otac posvetio životu sa svojom novom suprugom Emmom i njihovim kćerima te da više ne mari za nju. 

- Kasnije se to neodgovaranje proširilo, a ponekad sam to shvaćala osobno. Dobio je dvije kćeri s mojom pomajkom, Emmom Heming Willis, i mislila sam da je izgubio interes za mene - napisala je Tallulah u emotivnom eseju za Vogue.

- Iako ovo nije moglo biti dalje od istine, moj se adolescentski mozak mučio nekom pogrešnom matematikom - nastavila je Tallulah koja je progovorila i o vlastitim problemima s tjelesnom dismorfijom i dijagnozom graničnog poremećaja osobnosti i otkrila da se borila s anoreksijom.Dodala je i kako nije željela razgovarati o svom poremećaju prehrane jer je, rekla je, ograničavanje hrane osjećala kao svoj 'posljednji porok' nakon što je u dobi od samo 20 godina ostavila alkohol. Da joj život nije bio nimalo lagan, govori i podatak da je sa 25 godina hospitalizirana kako bi se izliječila od depresije, a naknadno joj je dijagnosticiran i ADHD.

- Sve to vrijeme moj se tata tiho borio -  napisala je Tallulah priznavši da joj najteže pada to što joj otac nikada neće moći održati govor na njezinom vjenčanju. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije