Bračna idila

Amra i Edin Džeko uživali u Rimu, na ulici se čuo i hit iz filma Toma

30.11.2021.
u 16:44

Kapetan nogometne reprezentacije BiH Edin Džeko sa suprugom Amrom je iskoristio slobodan dan za šetnju po Rimu. A da im zabave nije nedostajalo, dokazali su posljednjim objavama na Instagramu.

Za Džeku, koji je šest godina nastupao u dresu Rome, posjeti Rimu uvijek će biti posebni, a naročito kad ga obilazi sa suprugom Amrom.

Šetajući ulicama Rima, Amra je sa prijateljem pjevušila "Ponoć", hit iz još uvijek aktualnog filma "Toma", a iza kamere koja je sve zabilježila nalazio se Edin, koji je kroz šalu govorio kako nije s njima.

"Da se zna da smo tu", govorila je Amra i pitala Edina što joj se ne pridruži u pjesmi.

"Ja nisam s njima", šalio se Edin.

Par se uslikao i ispred jedne od glavnih atrakcija Rima - Španjolskih stuba, a ne skidajući osmijehe s lica, potvrdili su da su i poslije 10 godina ludo zaljubljeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)


Jedan su od najpopularnijih bh. parova, a upoznali su se 2011., kada je Edin bio na pripremama u Los Angelesu, gdje je Amra tada živjela i gradila karijeru. Svoju vezu obznanili su 2012., a četiri godine poslije jedno drugom izgovorili "da".

Iste godine dobili su kćer Unu, godinu kasnije sina Danija, a u rujnu prošle godine i kćerkicu Daliju.

Amra ima i kćer Sofiju iz prethodnog braka s Vladimirom Vićentijevićem, koja je nedavno proslavila 18. rođendan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije