Nogomet

‘Lavovi’ će se lavovski boriti protiv Dinama na Ankovićevom turniru

gosk
vl
17.01.2012.
u 12:32

Nogometaši GOŠK-a se po ‘posebnom receptu’ pripremaju za turniru kojeg organiziraju u četvrtak i petak

Odbrojavaju se već i sati do početka novog izdanja memorijala Andrija Anković koji će Gabelu u četvrtak i petak pretvoriti u glavno sportsko središte u BIH a i šire. Razlog je naravno sudjelovanje Dinama koji je uvijek u Gabeli ne samo atrakcija već i suparnik protiv kojeg se igra s posebnom motivacijom. Baš tu prigodu odmah na otvaranju turnira (četvrtak u 13 sati na stadionu Podavala u Gabeli) imat će igrači GOŠK-a koji se ovih dana pripremaju po ‘posebnom receptu’ kako bi pokušali iznenaditi jakog Dinama.

- Dinamo je uvijek nogometna velesila pa se i ne treba zanositi činjenicom da se lako može svladati. Ali ipak nećemo se tek tako predati i probat ćemo se što bolje pripremiti kako bi pružili što bolji otpor. Prije dvije godine vodili smo protiv Dinama do 70. minute ali na kraju nismo uspjeli. Zato ćemo ovaj puta biti puno jači protivnik - optimističan je predsjednik GOŠK-a Gabela Pero Pavlović koji nam je potvrdio da pripreme za memorijal teku u najboljem redu.

Ono najvažnije je odrađeno i ostaju teks sitnice oko ‘šminkanja’ stadiona i tribina koje će zasigurno biti ispunjene. A nogometaši GOŠK-a imat će odličnu provjeru pred nastavak Premijer lige BIH u kojoj se želi izboriti ostanak. Stoga će turnir biti prigoda da se isprobaju svi igrači koji su pristigli u Gabelu na provjeru, a u želji da izbore i status prvotimca. U GOŠK-u su nam potvrdili kako će svi ti pridošli igrači zaigrati na turnirskim utakmicama koje će im biti i glavni test po pitanju njihova ostanka u Gabeli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije