Znanost

Potpisan Aneks Sporazuma o suradnji između Univerziteta u Sarajevu i Beogradu

suradnja
Agencija
23.11.2015.
u 18:08

Potpisivanje Aneksa Sporazuma o suradnji između Univerziteta u Sarajevu i Univerziteta u Beogradu upriličeno je danas u Sarajevu.

U interesu razvijanja daljnje suradnje , na osnovu i u skladu sa Sporazumom o suradnji zaključenim između Univerziteta u Sarajevu i Univerziteta u Beogradu 2001. godine, Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Sarajevu i Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu sporazumjeli su se da uspostave program razmjene i suradnje u oblastima od značaja i dobrobiti za sve sporazumne strane.

Aneksom Sporazuma definirana je suradnja između ova dva fakulteta u oblasti teorijskog i praktičnog dijela edukacije studenata, uključujući mogućnost razmjene studenata te organiziranje zajedničkih edukativnih programa u cilju permanentnog unapređenja znanja i organizacije zajedničkih naučnoistraživačkih projekata, priopćeno je iz Univerziteta u Sarajevu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije