Tomislavgrad

Počinju "Mjesec hrvatske knjige" i "Dani otvorenih vrata Gradske knjižnice"

Mjesec hrvatske knjige
18.10.2015.
u 11:31

Cilj manifestacije je promocije značaja knjige i čitanja kao društvene djelatnosti.

Kulturno informativni centar i Gradska knjižnica Tomislavgrad organiziraju manifestaciju "Mjesec hrvatske knjige" i "Dane otvorenih vrata Gradske knjižnice", koja će se održati od 19. do 24. listopada. 

Cilj manifestacije je promocije značaja knjige i čitanja kao društvene djelatnosti. Svim zainteresiranim biti će omogućene posjete knjižnicama na području Hercegbosanske županije kao i susreti te posebna gostovanja u Gradskoj knjižnici Tomislavgrad. 

U sklopu manifestacije bit će organizirana akcija prikupljanja knjiga u kojoj mogu sudjelovati svi koji žele darovati knjige Gradskoj knjižnici, kao i akcija darivanja, u kojoj će oni koji daruju knjigu dobit besplatnu članarinu za cijelu tekuću godinu. 

Tijekom manifestacije korisnici će biti upoznati s radom knjižnice, knjižnim fondom, a bit će otvoren pristup i zavičajnoj zbirci koja će biti izložena u prostorijama KIC-a. 

Iz KIC-a napominju kako će za vrijeme dana otvorenih vrata i mjeseca knjige biti održana i večer poezije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?