HDZ BIH

Hrvatski narod treba odlučivati tko će ga predstavljati u vlasti

hdz bih
Stojan Lasić
06.06.2012.
u 07:47

HDZ BiH održao svečanu akademiju povodom 22. obljetnice postojanja u Mostaru

U Domu HDZ-a BiH, u povodu 22. obljetnice osnutka HDZ-a BiH, u gradu na Neretvi održana je svečana akademija u organizaciji Gradskoga odbora HDZ-a BiH grada Mostara. Upućeni su posebni pozdravi utemeljiteljima HDZ-a BiH u gradu Mostaru, visokim dužnosnicima Predsjedništva HDZ-a BiH, izaslanstvu Županijskoga odbora HDZ-a BiH HNŽ-a, te predstavnicima Grada Mostara, Zajednice žena i Mladeži HDZ-a BiH.

Novi izazovi

-Bilo je puno težih trenutaka od ovih današnjih pa nismo klonuli, nego smo dapače iz svega izlazili jači, zreliji, spremniji na nove izazove, a uskoro ćemo proslaviti i 20. obljetnicu Lipanjskih zora - te veličanstvene vojne pobjede u Domovinskom ratu, kazao je u svom obraćanju predsjednik Gradskoga odbora HDZ-a BiH grada Mostara Slađan Bevanda dodavši kako nam poruke Lipanjskih zora i danas trebaju biti putokaz. - One kažu da projekti s vizijom i strategijom i u naizgled bezizlaznim situacijama donose rezultate i predstavljaju izlaz, naglasio je Bevanda dodavši kako se Gradski odbor HDZ-a BiH grada Mostara i pored svih poteškoća i nepoznanica ozbiljno priprema za predstojeće lokalne izbore jer je svjestan da se sudbina hrvatskoga naroda u BiH rješava upravo u Mostaru i nitko ignorantskim ponašanjem ili neradom nema pravo ugroziti sudbinu naroda. - Strateški cilj HDZ-a BiH i na ovim lokalnim izborima u gradu Mostaru mora biti i jeste osvajanje većine u Gradskom vijeću i izbor gradonačelnika iz reda hrvatskoga naroda, odnosno iz reda HDZ-a BiH, kazao je u govoru predsjednik GO HDZ-a BiH Mostara Slađan Bevanda. Potom se brojnim nazočnim članovima stranke i gostima u ime izvršne vlasti grada Mostara obratio gradonačelnik Ljubo Bešlić koji je govorio o aktualnom stanju u gradu Mostaru i razvojnim projektima. Na koncu svečanosti nazočne je pozdravio prof.dr. sc. Dragan Čović, predsjedajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiHi i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH.

Stožerni grad

-Mostar je stožerni grad hrvatskoga naroda u BiH i pozivamo sve zajedno da ga grade s nama. Hrvatski narod treba odlučiti tko će ga predstavljati, a HDZ BiH nema koalicijskih partnera izvan hrvatskoga naroda, kazao je uz ostalo, prof. dr. sc. Dragan Čović.

U glazbenom dijelu programa svečane akademije nastupili su članovi klape “Hrvoje“ iz Mostara.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krtica
19:46 06.06.2012.

Konacno netko ima hrabrosti reci da Hrvatski narod treba odlucivati tko ce ga predstavljati u toj multinacionalnoj tvorevini i izvan nje. Neka vas u tom smislu vode Lipanjske zore do konacnog ostvarenja jednakosti, ravnopravnosti i ostvarenja slobode i neovisnosti na svakom podrucju ljuskog i nacionalnog djelovanja.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?