ŽIVOTNO JE UGROŽENA

U pucnjavi u Brčkom teško ranjena djevojka, napadač uhićen

Policija Brčko distrikta
04.06.2023.
u 12:27

Djevojka rođena u Njemačkoj, a nastanjena u brčanskom naselju Gornji Rahić teško je ozlijeđena u pucnjavi koja se dogodila noćas u tom mjestu. Muškarac osumnjičen za pokušaj ubojstva je uhićen.

Kako su naveli iz Policije Brčko distrikta, njima je noćas u 2:15 sati iz Službe hitne medicinske pomoći prijavljeno da je ženska osoba u mjestu Gornji Rahić ranjena iz vatrenog oružja te da su uputili sanitetsko vozilo.

"Odmah nakon prijave policijski službenici su izašli na mjesto događaja i poduzeli sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti te utvrdili kako se radi o Š.R. rođenoj 1993. godine u Njemačkoj, nastanjena u naselju Prutače, Gornji Rahić, a koja je nakon pregleda u Zdravstvenom centru Brčko, zbog težine ozljeda upućena u UKC Tuzla i životno je ugrožena", kazali su iz brčanske policije, piše Klix.ba

Na mjestu događaja je izvršen uviđaj, a po naredbi Osnovnog suda Brčko distrikta izvršeni su pretresi dva stambena objekta te je izvršen pregled šireg mjesta kojom prilikom su pronađeni i izuzeti tragovi važni za kazneni postupak.

"Tijekom provođenja istražnih radnji utvrđena je osnova sumnje da je ovo kazneno djelo izvršio H.O. rođen 1989. godine u Bijeljini, nastanjen u naselju Prutače. H.O. je zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju lišen slobode", dodali su iz policije.

H. O. će uz izvješće biti predat u dalju nadležnost Tužiteljstvu Brčko distrikta.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije