Pokušao preplivati jezero

Tragičan kraj potrage: Pronađen mladić koji je nestao u Perućkom jezeru

hss potraga perućko jezero
22.09.2021.
u 17:17

Tijelo mladića nestalog u Perućkom jezeru pronađeno je blizu mjesta na kojem je išao preplivati jezero.

Informaciju su za RTL potvrdili iz policije. Čamac je otišao po njega da ga izvuku i dovedu na kopno gdje će biti očevid i prepoznavanje. Rodbina je već došla na mjesto događaja.

Kako javlja HRT tijelo mladića pronađeno je na dubini od sedam metara. Ranije su uz rub jezera pronađeni osobni automobil i odjeća nestaloga za kojim se tragalo od ponedjeljka ujutro .

Podsjetimo, pripadnici HGSS-a, niz volontera te ronioci specijalne policije tragali su za nestalim 24-godišnjakom Dominikom Branimirom Bilobrkom iz Obrovca Sinjskog na području Perućkog jezera. Mladić je roditeljima navodno kazao kako želi preplivati od obale do obale Perućkog jezera premda nije vrsni plivač. Roditelji su ga od toga, doznajemo od upućenih, odgovarali. Međutim, nije ih poslušao. Ranije su uz rub jezera pronađeni osobni automobil i odjeća nestaloga za kojim se tragalo od ponedjeljka ujutro .

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije