uhićene dvije osobe

Snimile ih kamere: Mostarki iz kuće ukradena torba s većom količinom novca

Screenshot
29.03.2023.
u 20:54

Slučaj je jučer prijavila N.B. (63), te kazala kako joj je iz hodnika kuće u kojoj stanuje ukradena crna torba u kojoj su se nalazili veća količina novca, osobni dokumenti i mobitel

Dvije osobe uhićene su u Mostaru zbog sumnje da su ukrale torbu s većom količinom novca iz jedne obiteljske kuće, potvrdio je MUP Hercegovačko-neretvanske županije.

Kako navode, slučaj je jučer u 13:30 sati PU Mostar prijavila oštećena građanka N.B. (63), te kazala kako joj je iz hodnika kuće u kojoj stanuje ukradena crna torba u kojoj su se nalazili veća količina novca, osobni dokumenti i mobitel.

"O svemu je upoznat Odjel kriminalističke policije i sve policijske patrole su izašle na teren. Nakon izvjesnog vremena, zbog osnovane sumnje da su izvršili navedeno kazneno djelo, dvije osobe su uhićene. Radi se o M. A. (34) i E. I. (23) kod kojih je pronađena određena količina novca", naveli su iz MUP-a HNŽ, piše Klix.ba.

Počinitelje su snimile nadzorne kamere.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije