16-godišnjak izgubio bitku za život

Preminuo i treći mladić iz Audija koji je sletio u more u središtu Zadra

pixell
16.05.2020.
u 17:30

U 13.14 minuta u subotu je preminuo treći mladić iz automobila koji je 4. svibnja navečer oko 23 sata sletio u more na Liburnskoj obali u središtu Zadra. Tu informaciju potvrdio nam je zamjenik ravnatelja zadarske opće bolnice Edi Karuc te je istaknuo kako je nažalost nakon 12 dana 16-godišnji J. B. preminuo unatoč naporima liječnika i borbe za njegov život. 

Mladić je, podsjetimo, i nakon prometne u kojoj su dva njegova prijatelja 20-godišnji vozač i 16-godišnji putnik izgubili život u zadarsku bolnicu bio doveden bez znakova života, no liječnicu su ga tada uspjeli reanimirati i vratiti ga u život. 

– Mladić je nažalost preminuo u 13.14 sati – rekao nam je Edi Karuc. Podsjetimo, kobnog dana u ponedjeljak u 23.15 sati, prema izjava očevidaca, pri velikoj brzini Audi A6 zadarskih oznaka je prema prvim procjenama i viđenom na terenu udario gumom u nogostup te potom i u rasvjetni stup, a nakon čega mu je ispala guma te je automobil završio u moru na dubini od osam metara. Jedan je putnik iz automobila, i to 22-godišnjak uspio isplivati, a nažalost dvojica mladića su izgubila život na licu mjesta te je u subotu preminuo i treći mladić.

Velika tragedija prije svega obitelji poginulih mladića potresla je cijelo zadarsko područje, ali i cijelu Hrvatsku.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije