SARAJEVO

Devetnaestogodišnjakinja osumnjičena za teška kaznena djela predana Tužiteljstvu

15.09.2020.
u 10:45

U nadležnost Županijskog tužiteljstva Sarajevo predata je 19-godišnjakinja inicijala A. A. koja se sumnjiči za krivična djela teške tjelesne ozljede, protupravno lišavanje slobode i neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Ona će biti zadržana 24 sata, a nakon što je u tom zakonskom roku ispita postupajuća tužiteljica će odlučiti o daljnjim mjerama.

"Osumnjičena je u svibnju ove godine u svom stanu na Alipašinom Polju protuzakonito postupala, točnije, ograničila slobodu kretanja dvojici muškaraca. Potom ih je udarala šakama i nogama i nanosila im ozljede nožem", rečeno je iz Županijskog tužiteljstva SŽ.

Osobe inicijala D. K. i A. LJ. je držala zaključane u svom stanu, nožem i fizički je nanosila tjelesne ozljede D. K. dok je A. LJ. prisilila da joj pomogne u namjeri.

Osumnjičena je uhićena u okviru akcije "Lipa", a prilikom pretresa stana koji koristi pronađene su tvari koje podsjećaju na opojne droge heroin, amfetamin, kanabis te drugi predmeti.

Federalna uprava policije je tijekom provođenja ove akcije u proteklom razdoblju uhitila više osoba koje sumnjiči za promet narkotika, a među njima je i nekoliko sarajevskih dilera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije