mostar

Detalji napada na Mayu Berović: Muškarci na skuteru pucali u gume kombija

Foto: Screenshot/Instagram
17.08.2019.
u 15:50

Blagoje K.(35), zaštitar agencije „Elite security“, prijavio je 11. kolovoza u 3:35 sati da je, dok je ulazio u garažu mostarskog tržnog centra „Mepas Mall“, na kombi Mercedes Vito iz ulice Kardinala Stepinca ispaljeno više hitaca, neslužbeno je za Dnevni avaz otkrio policijski izvor. Unutra su se nalazili glazbenici i pjevačica Maya Berović.

Kada je začuo pucnjavu, požurio je prema garaži, gdje je zaustavio vozilo. Kada je izašao, vidio je da su prednje dvije gume probušene.

Putnici iz kombija su primijetili kako se na skuteru udaljavaju dva muškaraca koja su na glavama imala motociklističke kacige. Odmah je sve prijavljeno policiji. Istražitelji su na licu mjesta pronašli čahure od pištolja. 

Za sada nisu poznati motivi oružanog napada, ali istražitelji rade na tome.   

Poznata pjevačica je ranije za Avaz prokomentirala napad.

- Iskreno, u šoku sam bila kad sam shvatila što se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam svojim očima kako, bez bilo kakvog razloga i povoda netko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Pri tome, nitko ne zna što je razlog čitavom događaju da tako nešto uradi i time ugrozi život svih. Nitko od nas nije mogao naslutiti da će do ovoga doći, a nitko nije imao ni povod učiniti ovakvu stvar. Prošlo je gotovo sedam dana od čitavog slučaja i još uvek čekamo službene rezultate policijske istrage. Jako mi je žao, blago rečeno, neugodnosti koju su doživjeli moji najbliži suradnici. Jedva čekam da cijela priča dobije svoj službeni epilog - ispričala je pjevačica za Avaz.
 

Komentara 1

Avatar Feral
Feral
16:27 17.08.2019.

To su adezeovi glasači.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije