Naslovnica Svijet

Boško Raičević u Beogradu ubijen eksplozivom iz Hrvatske?

Određena količina plastičnog eksploziva koji je prije oko godinu dana transportiran iz Hrvatske u Italiju završila je i u crnogorskom podzemlju
25. lipnja 2012. u 08:05 1 komentara 1 prikaza
vatrogasci
Foto: Screenshot YouTube

Beogradski Blic doznaje od osobe bliskoj istrazi, kako je Boško Raičević (42) rođak kontroverznog srpskog poduzetnika Andrije Draškovića i crnogorskog političara Mile Đukanovića, prije nekoliko dana ubijen u središtu Beograda eksplozivom koji je, najvjerojatnije nabavljen u Hrvatskoj, a u Beogradu je završio preko Crne Gore.

- Određena količina plastičnog eksploziva koji je prije oko godinu dana transportiran iz Hrvatske u Italiju završila je i u crnogorskom podzemlju. Prema prvim indicijama, vjeruje se da je Raičević usmrćen baš ovim eksplozivom, ali točno podrijetlo bit će poznato tek kada budu stigli rezultati analize pronađene materije - kaže Blicov izvor i dodaje kako je riječ o eksplozivu velike razorne moći koji se koristi u vojne svrhe i koji nije dostupan u slobodnoj prodaji.

Očevidom je utvrđeno da je Raičević ubijen tako što je atentator, promatrajući iz neposredne udaljenosti, daljinskim upravljačem aktivirao eksploziv koji je dan ranije postavio ispod njegovog automobila. Ispod automobila bilo je gotovo kilogram plastičnog eksploziva obogaćenog fosforom zbog bolje zapaljivosti - pojasnio je izvor beogradskog dnevnika.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

  • oktopad:

    a čiketi su došli va Rvatsku iz Bosne u koju su došli sa Kosova preko Crne gore U Crnu goru su stigli iz Slovenije preko Makedonije u koju s stigli iz Kragujevca. Pa sad vi recite da nema Yugosfere i ... prikaži još!e i da je oni Tim Judah pisa pizdarije.