YouTube

BijesPrvi "Mojom hobotnicom" opjevao Sanaderov povratak

hobotnica
YouTube
18.10.2010.
u 10:28

- Vratio se Ivo, pa je red da se i ja malo aktiviram - zahvaljujući prepjevu od Simke premijerno vam predstavljamo HDZ band aid special Remetinec mix, najavio je Bijes.

Nije ga bilo dugo, a povratkom Ive Sanadera odlučio se ponovno aktivirati. Riječ je o najpoznatijem "političkom komentatoru" na YouTubeu BijesuPrvom koji je javnost odlučio zabaviti uratkom pod nazivom "Moja hobotnica".

U opisu svog novog videa BijesPrvi je napisao:

- Vratio se Ivo, pa je red da se i ja malo aktiviram - zahvaljujući prepjevu od Simke premijerno vam predstavljamo HDZ band aid special Remetinec mix. I pozdrav oporbi. Ma gdje god se ona skrivala... Ako nećete vi, ima tko hoće, ne bojte se... - poručuje Bijes.

BijesPrvi je na melodiju pjesme "Moja domovina" montirao stihove koji oslikavaju aktualnu političku situaciju u zemlji. Pjesmu izvodi "Zbor bivšeg i sadašnjeg HDZ-a".

- Svakog dana mislim na tebe, crtam recke, brojim godine. Figa je u srcima, a lova nestala, ima tu i više istina - prvi su stihovi Bijesove pjesme.

Kako zvuči ostatak pogledajte/poslušajte u videu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije