ZIMA NA ŽLICU Juha od kopra i kiselih krastavaca Ovih dana pašu nam jela na žlicu, a ova juha od kopra i kiselih krastavaca spada među te savršene zimske zalogaje. Puna je povrća, no imamo ideju i za riblju i za mesnu verziju
najjednostavniji recept Ovih dana svi na TikToku prave tiramisu chia puding Pojavio se prije dvije godine, no sada se ponovno vraća, a riječ je od odličnom zdravom doručku ili desertu. Pripremi tiramisu chia puding, imamo najjednostavniji recept!
hit zimskih druženja Napravi prefine čokoladne kugle za vrući kakao! Čokoladne kugle za vrući kakao oduševit će ljubitelje čokolade i postati hit zimskih druženja!
ŽARBO ŠNITE Najbolja kombinacija oraha, pekmeza i čokolade Kada sam prvi puta probala žarbo šnite prije nekoliko godina, oduševila sam koliko je sočan i ukusan. Morala sam zaviriti u maminu knjigu s receptima kako bi znala što je točno unutra, a zatim sve to i vama prenijeti
FINO, NA ŽLICU Zimski minestrone bogat povrćem Malo povrća, malo žitarica, začini, povrtni temeljac... i zimski minestrone je gotov! Donosimo recept za jelo koje savršeno prija u ovim hladnim danima
idealna za božićnu večeru Raskošna blagdanska krema od čokolade i kave Kombinacija čokolade, kave i zimskih začina ovu kremu čini idealnom za božićnu večeru - obavezno isprobaj ovaj recept za pečenu kremu od čokolade
Kao iz restorana Špageti kuhani u soku od cikle Špageti kuhani u soku od cikle odlično su jelo s potpisom slavnog chefa koje možeš pripremiti kod kuće. Donosimo recept!
spaja mirise i okuse zime Kolač s đumbirom – savršen kao desert i kao doručak Sočan, začinjen i jednostavan za pripremu, ovaj kolač s đumbirom jednako dobro paše uz kuglicu sladoleda i uz šalicu kave
pripreme za božić Baš su nam slatki (i fini) ovi gingerbread čovječuljci Možda ih jesmo malo "posudili" i možda nisu originalno naši, ali hoće li nas to uistinu spriječiti da uživamo u gingerbread čovječuljcima? Neće, naravno!
Slastan i neodoljiv Recept za najmekaniju brioche štrucu na svijetu Napravi kod kuće francusku brioche štrucu koja se topi u ustima i savršena je već i sama, a tek s ukusnim dodacima...