www.vecernji.ba
  • Sjecanje
  • Pretraga
  • Korisnički dio
  • Navigacija
  • BiH
    • Hrvatsko izdanje
  • Vijesti
  • Večernji TV
  • Crna kronika
  • Sport
  • Svijet
  • Lifestyle
  • Kultura
  • Showbiz
    Najnovije vijesti 28 Večernji Shop
Naši Portali
  • Poslovni.hr
  • Ordinacija.hr
  • Diva.hr
  • Vojna povijest
  • Living
  • Agrobiz.hr
Informacije
  • Uvjeti digitalne pretplate
  • Uvjeti korištenja
  • Politika privatnosti
  • Oglašavanje tisak
  • Oglašavanje digital
  • Impressum
  • Politika kolačića
  • VL membership
  • vecernji.biz
  • Kupi premium
  • Webshop
Specijali
Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Vidi najnovije
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pošalji vijest
Pratite nas na društvenim mrežama:
Facebook Twitter Tiktok Instagram Linkedin Youtube
© 2025. Sva prava pridržana Večernji list d.o.o.

Mateja Ježovita

RETKOVEC

Drama u zagrebačkoj Dubravi: Na ulici upucali ženu

pinca
OBIČAJI ZAGREPČANA

Ususret Uskrsu donosimo brzi i jednostavni starozagrebački recept za pincu

unicredit šuma
Ove nedjelje

Međunarodni je dan šuma i Svjetski dan voda

skok mornar
dokumentarac

Višestruko nagrađivani film o litvanskom mornaru usred Hladnog rata

mačka
nestašno stvorenje

Neobična intervencija: Baš kad su htjeli izvući mačku, sama je skočila i odjurila

ŠETNJA ZAGREBOM

Obišli smo najljepšu secesijsku zgradu u metropoli koja je stara više od 100 godina

stonehange
ŠETNJA ZAGREBOM

Posjetili smo misteriozni hrvatski Stonehenge: Predstavlja kralježnicu Europe

AKCIJA OTKRIVANJA

Dragocjeno otkriće: Na Malom Lošinju pronađena ličinka plemenite periske

Podsjetimo, masovni pomor periske krenuo je prije pet godina iz Španjolske, a u Jadranu je prvo veliko izumiranje periski uočeno prije dvije godine.

azil dumovec
Veliki projekt

Hrvatska dobiva sklonište za životinje vrijedno čak 23 milijuna kuna

Video sadržaj
GDJE SU VAMA NAJBOLJI?

VIDEO Isprobali smo hrvatske ćevape s Kajzerice o kojima bruji regija

– Ono što ih razlikuje od originalnih ćevapa jest to što su napravljeni od 60 posto junetine i 40 posto svinjetine. Ne volim kopirati jela pa sam si zato dao truda da osmislim nešto čega nema nigdje u ponudi - govori Domagoj Delač, vlasnik novootvorenog restorana Inst@food

« 1 2 3 »
Večernji list