nestašno stvorenje

Neobična intervencija: Baš kad su htjeli izvući mačku, sama je skočila i odjurila

mačka
04.01.2022.
u 07:47

Nestašna mačka s Laništa svojim je vlasnicima, a i ekipi hvatača iz Skloništa za nezbrinute životinje u Dumovcu, proteklog vikenda zadala prave glavobolje. Zavukla se između stakla prozora i rešetki te ostala prikliještena na prvom katu zgrade. Kad je ekipa iz azila stigla na teren, odmah je vidjela da životinjicu neće moći dohvatiti kroz prozor jer je bila riječ o privatnom prostoru jedne tvrtke.

Pokušali su stoga svim snagama i raspoloživim metodama doći do mačke s vanjske strane, no kad su joj se približili i bili na korak do toga da je uhvate, samo je skočila na tlo i odjurila.

– Vlasnici su pokušali dozvati mačku i tražiti je po susjedstvu. Nadamo se da će im potraga biti uspješna – kazali su u Skloništu za nezbrinute životinje u Dumovcu. S mačkama, spomenimo, često imaju pustolovnih intervencija, u kojima im pomažu i vatrogasci. A one najčešće završe tako da, nakon što se desetak ljudi udruži da joj pomogne pri, primjerice, silasku s drveta, one skoče i odjure u nepoznato a da ih i ne pogledaju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?