Sjever Kosova

Albanac automobilom teško ozlijedio Srbina pa ga pretukli

kosovo, barikade, kfor
Reuters/PIXSELL
23.04.2012.
u 15:25

Okupljeni na barikadi u Zupču su pretukli vozača, a njegovo vozilo oštetili - rekao je Besim Hoti, glasnogovornik kosovske policije.

BEOGRAD - Srbin D. R. (25) teško je ozlijeđen danas oko podne kada je na njega naleteo svojim vozilom kosovski Albanac, kojega su potom pretukli okupljeni građani koji su dežurali na barikadi u Zupču na sjeveru Kosova, javljaju mediji u Srbiji.

- On je tom prilikom udario u drugi putnički automobil u kojemu je bila jedna trudnica koja je srećom ostala neozlijeđena i udario jednog srpskog mladića koji se tu zatekao. Nakon toga okupljeni na barikadi u Zupču su pretukli vozača, a njegovo vozilo oštetili - rekao je Besim Hoti, glasnogovornik kosovske policije.

Mladić ima prelomljena oba ručna zgloba, ali je na osobni zahtjev, pušten na kućno liječenje. Albanca koji je izazvao izgred, lokalna kosovska policija odvela je u Dom zdravlja u Zubinom Potoku gdje mu je ukazana liječnička pomoć i on je s devojkom koja je bila s njim u automobilu, zadržan u policijskoj postoji u tom mjestu na sjeveru Kosova.

Mediji u Srbiji podsjećaju kako Srbi iz Ibarskog Kolašina gotovo godinu dana dežuraju na barikadi u Zupču na magistralnoj cesti Kosovska Mitrovica - Ribariće sprečavajući tako kretanje kosovskih carinika prema graničnom prijelazu Brnjak.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?