potpisan sporazum

Šuker vratio 'vatrene' na HRT: Želim da svi uživaju u ovome

Šuker
16.03.2016.
u 18:52

  Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i v.d. glavnog ravnatelja Hrvatske radiotelevizije Siniša Kovačić potpisali su sporazum o suradnji kojim se uređuju prava na prijenos utakmica A reprezentacije. Riječ je za početak o utakmicama koje će Hrvatska igrati u pripremama za Euro 2016.

Prvi prijenos bit će već 23. ožujka protiv Izraela u Osijeku, a drugi je onaj protiv Mađarske 26. ožujka u Budimpešti. Nakon toga doći će još dvije pripremne utakmice s reprezentacijama koje će naknadno potvrditi HNS.

- Za hrvatski je nogomet važno da se vrati na Hrvatsku radioteleviziju. Želim da svi uživaju u predstojećim utakmicama, od Osječana u Gradskom vrtu do gledatelja prijenosa ove četiri utakmice. Vjerujem da ćemo imati još dva atraktivna protivnika krajem svibnja i početkom lipnja kao dio priprema naše reprezentacije za Euro - rekao je Šuker , a Kovačević dodao:

- Ovo je i šira poruka. Ovo je poruka da sport vraćamo našim gledateljima, vraćamo ga na male ekrane svjesni važnosti naše suradnje i trenutka u kojemu se ona događa. Želimo da ovaj prvi ispit ne bude i jedini koji smo položili, nego i da položimo sve ostale koji će biti pred nama, a sve u interesu naših gledatelja koji zaslužuju na našim programima pratiti sve što rade Hrvatski nogometni savez i hrvatska reprezentacija.

Prijenos Europskog prvenstva iz Francuske Uefa je prema običaju dodijelila nacionalnoj televiziji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije