NIZ POHVALA

Trener Reala: Modrić nije samo vrhunski igrač, nego je još spektakularniji kao osoba

Luka Modrić i Carlo Ancelotti
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/2
18.05.2024.
u 15:17

Nas dvojica nikad nećemo imati problem jer se međusobno jako poštujemo, rekao je Carlo Ancelotti o kapetanu hrvatske reprezentacije

Prvak Španjolske Real Madrid ovog vikenda (nedjelja, 19 sati) ima svoje posljednje ligaško gostovanje sezone. Kraljevski klub igra kod Villarreala, no utakmica je nekako u drugom planu. 

Na konferenciji za medije dan uoči utakmice talijanski trener na klupi Madriđana Carlo Ancelotti dobivao je pitanja o ugovorima igrača, posebice o kapetanu hrvatske reprezentacije Luki Modriću na temu kojeg je u subout u javnost izašla informacija da je samo pitanje dana kad će Modrić potpisati novi ugovor. Trenutni mu traje do kraja lipnja ove godine.

Po tko zna koji put Ancelottija je dočekalo pitanje o budućnosti Modrića u Realu, ali ovaj put je ipak bila nešto posebnija situacija budući da se putem raznih kanala saznalo kako je Lukin ostanak vrlo blizu realiziranom, što je istaknuo i Modrićev menadžer Vlado Nemić. Ancelotti je, pak, vrsno izbjegavao odgovarati na pitanja takvog tipa.

- Sad smo fokusirani na utakmicu, a o budućnosti ćemo nakon završetka - započeo je Ancelotti, a onda se osvrnuo na Modrićevo ponašanje:

- Nikad nisam imao problema s igračima, a što se tiče Luke, on ne samo da je vrhunski igrač, nego je još spektakularniji kao osoba. Nas dvojica nikad nećemo imati problem jer se međusobno jako poštujemo.

Španjolci se raspituju i o budućnosti Modrićevog partnera u veznom redu Reala, Toniju Kroosu. Što se njegove situacije tiče, ugovor mu istječe kao i Modriću ovog ljeta, a u kontekstu dogovaranja novog ugovora između Kroosa i Reala su ostali još neki detalji za finalizirati.

- On je tipični Nijemac, po tome smo slični jer se i ja osjećam pomalo Nijemcem, ne govorim puno. Nema kod njega puno nedoumica. Vrlo je iskren, a kad mora jasno govoriti, to i čini - rekao je strateg Reala.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije