GORUĆE PITANJE

Legenda Reala o Modriću: 'On je nogometni dragulj, ali teško je govoriti o njegovoj budućnosti'

modric
Reuters
08.05.2024.
u 18:49

"Utakmica na Santiago Bernabeu bit će potpuno drugačija. Real Madrid će se ponašati drugačije, više će dominirati", rekao je Ruud Van Nistelrooy u najavi uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka, susreta u kojem bi važan doprinos mogao dati i Luka Modrić

Nizozemski nogometaš, bivši napadač Real Madrida, Ruud Van Nistelrooy, dao je u srijedu intervju za španjolski AS. U njemu je razgovarao o kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije i legendi "kraljevske momčadi", Luki Modriću. Nizozemac smatra da bi Modrić kraj svoje nogometne karijere trebao dočekati upravo tamo gdje se nalazi već više od desetljeća, u Madridu.

"Teško je govoriti o Modrićevoj budućnosti. On je dragulj nogometa i Real Madrida. Ja, kao njegov navijač i kao navijač kluba, volio bih da se umirovi u Real Madridu, ali ne znam kako razmišljaju on i klub. Treba donijeti najbolju odluku za sebe i svoju obitelj", izjavio je Van Nistelrooy.

Pitanje Modrićevog ostanka u Realu aktualno je već gotovo godinu dana. Postavljeno je i tijekom ljetne stanke prošle godine, no Hrvat je potpisao 12-mjesečno produljenje. Ipak, Carlo Ancelotti je ove sezone fokus stavio na mlade igrače koji će u budućnosti nositi igru kluba što je ostavilo puno manje minuta na raspolaganju veteranima. S druge strane, Modrić se sjajnim igrama, iskustvom i učinkom na moral momčadi u najtežnim trenucima, nameće kao važna karika. Dakako, španjolski mediji su puni natpisa o nadolazećim ponudama iz Saudijske Arabije koje će bez sumnje biti vrlo izdašne.

 

Modrić je u sastavu momčadi koja će u srijedu navečer na Santiago Bernabeu dočekati Bayern u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka. Prva je utakmica završila rezultatom 2:2, što stavlja Real u nešto povoljniji, ali poprilično neizvjestan položaj. "Utakmica na Santiago Bernabeu bit će potpuno drugačija. Real Madrid će se ponašati drugačije, više će dominirati, kao što uostalom uvijek radi na svom terenu. I kao što je radio Bayern na svom", rekao je Nizozemac.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije