O neuspjehu bh. reprezentacije

Ibišević: Za neodlazak na Euro krivi smo mi igrači

Vedad Ibišević
08.12.2015.
u 20:16

Vedad Ibišević ovog je ljeta Stuttgart zamijenio Berlinom gdje nosi dres Herthe. Pokazao se to kao dobar potez što ističe i sam bh. napadač.

"Dolazak u Herthu je zahtjevao razdoblje adaptacije, kako za mene tako i za moju obitelj. Izgleda da je to razdoblje iz nas. Dobro se snalazim po gradu, ali i u klubu. Izborio sam mjesto prvotimca i ponovo dajem golove. Za naše dobre igre ove sezone glavni razlog je sjajna atmosfera koja vlada unutar ekipe. Zato i postižemo rezultate koji su iznad svih očekivanja. Naš osnovni cilj pred start Bundeslige bio je da klubu osiguramo stabilan status u domaćem takmičenju. Međutim, sada smo u samom vrhu tabele i naravno da ćmo pokušati tu ostati. Najviše slobodnog vremena, osim s mojom obitelji, provodim sa suigračem Salomounom Kalouom", rekao je Ibišević u reportaži Red Bulla.

Reprezentacija je neizostavna tema, prenosi Goal.

"Odgovornost za neuspjeh preuzimam zajedno sa svojim suigračima iz reprezentacije jer ovoga puta smo u baražu imali protivnika po mjeri. Zbog neuspjeha možemo kriviti samo sebe i nikoga drugog. Međutim, to je sport. Iz svega treba izvući pouke i u naredni kvalifikacijski ciklus ući još jači i spremniji za nove izazove."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije