Tuzla

Nepoznata osoba namjerno podmetnula požar u stanu bacivši bocu sa zapaljivom tekućinom

25.02.2016.
u 08:00

Za sada još uvijek nepoznata osoba u srijedu, pola sata poslije ponoći, namjerno je izazvala požar u stanu u Ulici Radojke Lakić, u naselju Bulevar u Tuzli. Ovu informaciju za Klix.ba potvrdio je glasnogovornik MUP-a Tuzlanske županije Izudin Šarić. - Operativni centar MUP-a TŽ u 00.30 sati dobio je obavijest da je u stanu na prvom katu zgrade izbio požar. Na mjesto događaja su izašli policijski službenici Policijske postaje Centar i pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Tuzla koja je lokalizirala požar. Nakon toga je utvrđeno da u stanu nema nikoga te da nije bilo ozlijeđenih osoba, rekao je Šarić.

Očevid su obavili policijski službenici Odjela kriminalističke policije MUP-a Tuzlanske županije i županijski inspektor protupožarne zaštite. - Prema prvim saznanjima, požar je namjerno izazvan nakon što je nepoznata osoba bacila bocu sa zapaljivom tekućinom, istaknuo je Šarić.

Određenim vještačenjima MUP-a Tuzlanske županije i Županijskog tužiteljstva Tuzla točno će se utvrditi kakva je vrsta tekućine zapaljena u boci i bačena u stan. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije