Ubojstvo u Banjoj Luci

Nasmrt pretukli muškarca, uhićene tri osobe

14.05.2024.
u 11:44

Banjolučka policija je sinoć uhitila tri osobe osumnjičene za krivično djelo teško ubojstvo. Okružno javno tužiteljstvo Banja Luka je saopćilo da je ubijen 49-godišnji Saša Kisin.

D.J. iz Čelinca, te V.S. i D.K. iz Laktaša su uhićeni zbog sumnje da su počinili ubojstvo.

"Tri osobe jučer su lišene slobode i u tijeku je njihova kriminalistička obrada", saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Iz policije su naveli da će nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta uhićena osobe uz izvješće o počinjenom krivičnom djelu danas biti predate u nadležnost Okružnog tužiteljstva Banja Luka.

Sve mjere i radnje poduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužitelja Okružnog tužiteljstva, dodaju iz banjolučke policije.

Okružno javno tužiteljstvo Banja Luka se oglasilo nakon ove tragedije.

"U Banjoj Luci, u Ulici Jovana Dučića, dana 13.05.2024.godine, oko 21 sat, u napuštenoj kući u besvjesnom stanju sa ozljedama po tijelu pronađen je Kisin Saša, rođen 1975. godine, iz Banje Luke. Od posljedica zadobivenih ozljeda tijekom noći osoba je preminula na Univerzitetskom kliničkom centru RS-a Banja Luka. Na lice mjesta dana 14.05.2024.godine, izašla je dežurni okružni javni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Ševa Nikolina, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka. Tužitelj je naložio da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela a bit će naložena i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS", navode iz Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?