PLODNA GODINA

Baby boom u Barcinoj svlačionici: Čak četvorica čekaju prinove

gerard pique (1)
pixsell
08.07.2012.
u 12:46

Leo Messi, Victor Valdes, Jose Manuel Pinto i David Villa uskoro će imati novog člana obitelji, a navodno i Gerard Pique

Iako nisu osvojili španjolski naslov ni Ligu prvaka kako im je to već postala navika, za nogometaše Barcelone ova godina ipak će biti plodna. Čak četvorica iz svlačionice očekuju prinovu u obitelji: Leo Messi, Victor Valdes, Jose Manuel Pinto i David Villa.

Messijeva zaručnica Antonella Rocuzzo trebala bi roditi na jesen, a Argentinac je nedavno, ne mogavši skriti tu informaciju od javnosti, priznao da se veseli očinstvu te kako misli da će dobiti sina.

Vratar Victor Valdes i njegova supruga Yolanda Cordona potkraj godine dobit će drugo dijete. Već imaju trogodišnjeg sina Dylana koji je navodno krenuo očevim stopama i već stekao simpatije Barcinih navijača.

Još prije Valdesove, termin za porod ima supruga Josea Manuela Pinta, a svoje treće dijete uskoro će dobiti i David Villa, koji je već otac dviju djevojčica. Uz to, špekulira se da bi po prvi put tata trebao postati Gerard Pique te kako je njegova djevojka Shakira trudna.

Španjolski mediji već se šale kako bi klub u sklopu stadiona trebao otvoriti i dječji vrtić u kojeg bi ostavljali klince prije treniga.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije