BEZ DLAKE NA JEZIKU

Zidane: Bale ne vrijedi 100 milijuna eura, nitko ne vrijedi!

Zinedine Zidane, Real Madrid (1)
Reuters/Pixsell
09.09.2013.
u 15:44

Pomoćni trener Reala dao je prilično otvoren komentar na transfer Garetha Balea

Zinedine Zidane, legenda Reala i aktualni pomoćni trener Carlu Ancelottiju, 'oprao' je vlastite šefove u intervjuu za francuski Canal Plus. Osvrnuo se legendarni Zizou na 100 milijuna eura odštete koliko je Real platio Tottenhamu za Garetha Balea.

- Ta cijena neprihvatljiva je u današnje vrijeme, nitko ne vrijedi toliko. Prije deset godina mene su platili 75 milijuna eura, no i tada sam rekao da ja ne vrijedim toliko - rekao je Zidane.

On će pak sada imati ulogu psihologa te će morati pomoći Velšaninu da ne poklekne pod teretom kojeg nosi rekordni transfer u povijesti nogometa.

- Moj zadatak bit će da mu objasnim da samo mora igrati najbolje što zna. On ima nevjerojatan potencijal koji je pokazao u posljednje tri godine i jedan je od tri najbolja svjetska igrača. No, vjerujte mi, može još puno napredovati. Samo mora zaboraviti na pritisak kojeg nosi taj transfer - zaključio je Zidane.

Bilo je to prvi put da netko iz Reala komentira transfer u financijskom kontekstu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije