Dolazak pape

Za praćenje Papina posjeta uživo trebat će vam kabanica

papa Benedikt XVI.
30.05.2011.
u 11:36

Kišni oblaci, kako se danas prognozira za sljedećih tjedan dana, trebali bi iznad Zagreba biti i u subotu i u nedjelju kada će u Hrvatskoj boraviti papa Benedikt XVI.

Prema trenutačnoj prognozi Hidrometeorološkog zavoda, papu Benedikta XVI. dočekat ćemo po kiši. Kišni oblaci, kako se danas prognozira za sljedećih tjedan dana, trebali bi iznad Zagreba biti i u subotu i u nedjelju.

Hodočasnicima koji planiraju dolazak u Zagreb i susret s Papom to ne bi trebalo predstavljati veći problem, premda će loše vrijeme sigurno pokvariti ugođaj na dva velika susreta: u subotu navečer na Trgu bana Josipa Jelačića i u nedjelju na misi na Hipodromu.

U uputama za hodočasnike organizatori napominju da se na te susrete ne smiju nositi kišobrani, nego da se od kiše može štiti jedino kabanicama. Dakle, dobra kabanica i nepromočive cipele i na susret s Benediktom XVI.!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije