najnovija odluka

ŽZH: Nastava odgođena do 16. siječnja

Srednja strukovna škola
09.01.2017.
u 13:53

Prema najnovijoj odluci Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke, odgođena je nastava u svim osnovnim i srednjim školama do ponedjeljka 16. siječnja, prenosi hms.ba

Ministarstvo je ovu odluku donijelo na zahtjev sindikata i roditelja koji su tražili odgodu zbog ekstremno niskih temperatura koje su ovih dana pogodile BIH.

“Kako su najave vremenskih prilika za cijeli ovaj tjedan nepovoljne, a iz razloga lakše organizacije nastavnog procesa, odlučeno je da nastava u drugom obrazovnom razdoblju počne 16. siječnja 2017. godine”, navodi se u dopisu koji je poslalo Ministarstvo znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke.

Podsjećamo, početak nastave prvo je bio odgođen do srijede 11. siječnja, a pošto su niske temperature najavljene do kraja tjedna, početak je ipak odgođen do ponedjeljka 16. siječnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?