sarajevo

Zvizdić - Vujanović: Regionalna suradnja je strateški prioritet BiH i Crne Gore

sdfsf
06.03.2017.
u 16:32

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić razgovarao je danas u Sarajevu s predsjednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem i upoznao ga o aktualnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u BiH.

Predsjedatelj Zvizdić i predsjednik Vujanović su se suglasili da je regionalna suradnja strateški prioritet BiH i Crne Gore i da je jačanje dobrosusjedskih odnosa ključno za povezivanje u oblastima privrede, turizma, komunikacija, transportne i putne infrastrukture, te u energetici.

Predsjednik Vujanović je pohvalio napredak koji je ostvarila Bosna i Hercegovina na putu ka euroatlantskim integracijama i rekao da će Crna Gora nastaviti podržavati taj proces.

Predsjedatelj Zvizdić i predsjednik Vujanović su zaključili da je i u idućem razdoblju neophodno intenzivirati suradnju na svim poljima u duhu prijateljstva i dobrih odnosa dvije države, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?