Predsjedatelj Vijeća ministara BiH

Zvizdić: Ubrzano provođenje strukturalnih reformi vodi boljoj ekonomiji

Denis Zvizdić
09.02.2017.
u 10:33

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić na Ekonomskom forumu u Sarajevu naglasio je da je ubrzano provođenje strukturalnih reformi neophodno jer to vodi boljoj ekonomiji.

- U našem fokusu je ekonomski razvoj i proces reformi, to su najvažnije teme kojima se posvećuje pažnja – naveo je Zvizdić.   

Ukazao je na značaj unapređenja poslovnog ambijenta i privlačenja novih investicija koje trebaju dovesti do toga da se prije svega otvori perspektiva mladima.

Zvizdić je kazao da je Refromska agenda važan dokument za ekonomski oporavak zemlje. Naveo je da je u protekom razdoblju povećan rast javnih prihoda, usporen rast zapošljavanja u javnom sekoru, otvoreno više desetina tisuća radnih mjesta, izvoz je povećan, a uvoz se smanjuje.

Smatra da je potrebno staviti u punu funkciju instrument javno-privatnog partnerstva jer je takvih projekata nedovoljno u praksi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije