ZABRINJAVAJUĆE

Zmija na hodniku Pedijatrije Jezero u Sarajevu!

zmija
Facebook
10.07.2016.
u 15:16

Jedna korisnica Facebooka danas je objavila fotografiju zmije u hodniku sarajevske Pedijatrijske klinike na Jezeru, a odmah je nekoliko ljudi, komentirajući fotografiju, izrazilo strah i zabrinutost

Proteklih dana, kada su temperature u BiH bile iznimno visoke, u nekoliko bh. gradova zabilježena je najezda zmija. Ovih gmizavaca ima posvuda, no fotografija koja je osvanula na Facebook stranici Pedijatrija Jezero posebno je zabrinjavajuća. 

Jedna korisnica ove društvene mreže danas je objavila fotografiju zmije u hodniku sarajevske Pedijatrijske klinike na Jezeru, a odmah je nekoliko ljudi, komentirajući fotografiju, izrazilo strah i zabrinutost, piše Avaz. 

Tako je jedna građanka Sarajeva napisala kako je, dok je sa sinom boravila u ovoj zdravstvenoj ustanovi, portir ubio jednu zmiju u prijemnoj ambulanti, a drugu na drugom katu, što za njega nije bilo novo iskustvo jer je navikao na ove opasne gmizavce koji izlaze iz napuštene zgrade u blizini Pedijatrije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije