RAZMIŠLJA O TUŽBI

Zmija je ugrizla tijekom večere u restoranu: 'Boljelo je jače od trudova!'

23.09.2017.
u 15:28

Iz restorana je osoblje odmah pozvalo hitnu pomoć, a bolove uzrokovane otrovom ove zmije otrovnice, žena je opisala kao mnogo jačima u odnosu na trudove.

Rachel Myrick imala je sve, samo ne mirnu i ugodnu večeru sa svojom obitelji u restoranu LongHorn Steakhouse u Fredericksburgu.  

U jednom je trenutku osjetila neki ubod, poput osinog, no kada se sagnula imala je što vidjeti. Zmija "bakrena glava" ugrizla ju je u predio stopala kod malog prsta, piše Fox5.  Iz restorana je osoblje odmah pozvalo hitnu pomoć, a bolove uzrokovane otrovom ove zmije otrovnice, žena je opisala kao mnogo jačima u odnosu na trudove.

U bolnici je provela pet dana te je poslana na kućnu njegu gdje će provesti iduća tri mjeseca. Još se razmišlja hoće li tužiti restoran, sada joj je prva briga da se oporavi od otrovnog ugriza zmije koja u Virginiji nije tako rijetka pojava. 

Riječ je o jednoj od tri zmije otrovnice  na koje ljudi mogu lako naići u svojoj okolini. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?