Preminuo dr. Ismet Hadžiosmanović, jedan od organizatora obrane Mostara i Hercegovine

Živio je za svoj grad do posljednjeg trenutka

ismet
Foto: Bljesak.info
16.10.2014.
u 10:55

S neizmjernim poštovanjem i tugom u srcima, čuvat ćemo uspomenu na lik dr. Ismeta Hadžiosmanovića, stoji u priopćenju Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Hrvatske Republike Herceg-Bosne Mostar

U svojoj 74. godini života, preminuo je jedan od organizatora obrane grada Mostara i Hercegovine dr. Ismet Hadžiosmanović.

 "Dr. Ismet Hadžiosmanović bio je član Kriznog štaba grada Mostara, živio je za svoj grad i svoj narod, i u najtežim trenucima Domovinskog rata, do posljednjeg trenutka, otvoreno se suprotstavljao sukobu između hrvatskog i bošnjačkog naroda", priopćeno je iz Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR-HB Mostar.

 "S neizmjernim poštovanjem i tugom u srcima, čuvat ćemo uspomenu na lik dr. Ismeta Hadžiosmanovića, velikog prijatelja, te hrabrog i poštenog čovjeka koji je za svog života za svakog imao lijepu riječ", navodi se dalje u priopćenju koje potpisuje predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR-HB Mostar Petar Zelenika.
 Posljednji ispraćaj Ismeta Hadžiosmanovića bit će obavljen u četvrtak, 16. listopada, u 16 sati, na haremu Balinovac.

 "Ovom prigodom izražavamo iskrenu sućut članovima obitelji dr. Ismeta Hadžiosmanovića, njegovim prijateljima i suborcima, dragovoljcima grada Mostara," stoji u priopćenju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?