Na igralištu u Prijedoru

Žena nazvala veterinare da dođu maknuti zmiju, oni joj rekli: Doći ćemo ako je bolesna

03.07.2013., Osijek - Osjecki JPVP odrzali su trening i obuku u svojoj postrojbi u ZOO vrtu kako bi uvjezbali hvatanje zmije. Osjecki vatrogasci jedini su u Hrvatskoj koji hvataju zmije po kucama i gradu.  Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL
09.07.2015.
u 15:36

Ženu iz Prijedora, koja je tražila uklanjanje zmije iz blizine dječjeg igrališta, uputili su na više adresa dok na kraju nisu stigli vatrogasci da sklone gmizavca koji je, u međuvremenu, otišao, istaknuto je na sjednici Foruma za sigurnost građana.

Žena se prvo obratila policiji, a policija je uputila na komunalnu policiju, odakle su joj rekli da zove poduzeće "Komunalne usluge", a iz ovog poduzeća predložili su da pozove veterinare.

"Veterinari su joj odgovorili da će doći ako je zmija bolesna, a onda su joj rekli da pozove vatrogasce", rekao je Radenko Petrić, predstavnik Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor i član Foruma.

Prema njegovim riječima, kada su vatrogasci stigli zmije više nije bilo u naselju Pećani.

Naveo je, prenosi Srna, kako su vatrogasci zatim pozvali komunalnu policiju, koja je naložila poduzeću "Komunalne usluge" da pokosi visoku travu oko trafo-stanice i toplovodne podstanice odakle, kako mještani sumnjaju, zmije izlaze.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?