parlament fbih

Završena sjednica Zastupničkog doma, odobreno više akata

parlament
08.11.2016.
u 15:47

Današnje zasjedanje Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, kao nastavak redovite 12. sjednice započete u srpnju ove godine, okončano je odobravanjem više akata.

Nakon što je u srpanjskom dijelu između ostalog prihvaćen Nacrt zakona o šumama, danas je odobrena Strategija prometa u Federaciji BiH, predložena iz Federalne vlade za razdoblje 2016-2030 godina.

Donesena je i Deklaracija kojom Dom osuđuje govor mržnje te su u današnjem dijelu također, između ostalih akata, prihvaćeno izvješće o financijskom prošlogodišnjem planu Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja FBiH, kao i predložena zaduženja Federacije po Sporazumu o zajmu između Bosne i Hercegovine i OPEC fonda za međunarodni razoj za realizaciju Projekta razvoja ruralnog poduzetništva i po Sporazumu o financiranju BiH i Međunarodnog fonda za privredni razvoj za realizaciju Projekta razvoja ruralne konkurentnosti.

Sutra će biti održana nova, izvanredna sjednica Zastupničkog doma, a u njenom najavljenom dnevnom redu je Informacija Federalne vlade i Ministarstva zdravstva o stanju u zdravstvenom sustavu u FBiH.

Jedna od najavljenih tema je i Informacija Vlade FBiH o postupku prodaje državnog kapitala u Fabrici duhana Sarajevo, statusu radnika, imovine i udjela Fabrike duhana Sarajevo u drugim gospodarskim društvima FBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?