sjednica

Zastupnički dom PSBiH neće razmatrati preuzete obaveze prema MMF-u

Predstavnički dom PSBiH
30.05.2016.
u 11:45

Prijedlog predsjedatelja Kluba poslanika SDP-a Saše Magazinovića da Zastupnički dom PSBiH danas razmatra obaveze preuzete posljednjim pismom namjere za aranžman s MMF-om, nije dobio dovoljan broj glasova zastupnika da bude stavljen na dnevni red.

Na dnevnom redu hitne sjednice Zastupničkog doma nalazi se samo jedna točka - Informacija Vijeća ministara BiH o Odluci o usvajanju Jedinstvenog programa obrade podataka popisa stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH 2013. koju je donio direktor Agencije za statistiku BiH Velimir Jukić, počela je danas u Sarajevu.

U raspravi koja je prethodila glasanju o dnevnom redu predsjedatelja Kluba zastupnika SNSD-a Staša Košarac rekao je da je potrebno da navedena Odluka bude stavljena van snage jer je, po njegovom mišljenju, ona nametnuta, a ako rješenja budu nametana stalno ćemo se vraćati na popis stanovništva.

Zastupnika BPS-a Zaim Backović istakao je da Informacija, zbog koje je sazvana hitna sjednica, nije dostavljena zastupnicima, zbog čega nisu u prilici da je razmatraju.

Predsjedatelj Zastupničkog doma Mladen Bosić dao je pauzu od pola sata u tijeku koje će biti održana sjednica proširenog Kolegija doma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije