Drama u Skupštini

Zastupnica u Goraždu flašom gađala predsjednicu Skupštine, intervenisala policija

31.07.2019.
u 14:41

Tijekom današnjeg zasjedanja Skupštine Bosansko - podrinjske županije odvijala se prava drama kada je oporbena zastupnica Daliborka Milović fizički nasrnula na predsjednicu Skupštine Editu Velić, prenosi portal Klix.ba.
Naime, točka dnevnog reda bila je izbor članova Neovisnog odbora za izbor policijskog ravnatelja. Ipak, zbog određenih neslaganja u načinu izbora članova odbora, oporbena zastupnica Daliborka Milović iz Liberalne stranke povukla je vitalni nacionalni interes i upozorila predsjedavajuću Skupštine BPŽ Gorazde na krivičnu odgovornost kod glasanja oko Neovisnog odbora za izbor ravnatelja.

Milović potom duži vremenski period nije htjela napustiti govornicu, pa je predsjedavajuća Skupštine u jednom trenutku prekinula sjednicu.

Milović je potom donijela i stolicu i sjela iza govornice. Nije popuštala usprkos razgovorima s drugim članovima svoje stranke. Daliborki Milović se za govornicom pridruzio poslanik Mirsad Dizdar (LS) pa su zajedno sjedili iza govornice. Dizdar je počeo dobacivati i prekidati, da bi Jasmin Haznadar, poslanik A -SDA prišao i pokušao ga odgurati iza govornice. Nastala je gužva u kojoj je Milović flašom vode gađala predsjedavajuću Skupštine, nakon čega je ova tražila prekid sjednice i dolazak policije.

Sjednica je potom prekinuta, a u skupštinsku salu je stigla i policija koja je uzela izjave od akterki ovog nemilog događaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?