ČAK I VODOOTPORNI RUŽ

Zaspali ste s make-upom na licu? Evo kako ćete najlakše oprati jastučnicu

shutterstock
18.01.2021.
u 07:18

Pustite da sapun i voda odstoje na jastučnici do 20 minuta, a onda sapunicu uklonite s mokrom spužvicom i isperite pod vrućom vodom pa jastučnicu još operite u perilici rublja

Iako bi tragove make-upa trebalo oprati svaku večer prije spavanja, čak se i najsavjesnijim ženama i djevojkama ponekad dogodi da legnu sa šminkom na licu - no to ne mora uništiti jastučnicu.

Evo kako ćete s jastučnice lako oprati sve tragove maskare, olovke za oči ili usta, ruža, rumenila, bronzera, čak i vodootpornog korektora i pudera: Jastučnicu nikako nemojte ribati mrlju spužvom, već noktom ili kreditnom karticom ostružite suhe ostatke. Okrenite jastučnicu na unutrašnju stranu i isperite mrlju s hladnom vodom. Ponovo je preokrenite i obrišite mrlju (ne trljajte) s čistim, suhim ručnikom.

Nanesite samo kap tekućeg sapuna izravno na mrlju, pa ostima nasapunajte preko mrlje. Za posebno 'tvrdoglave' ostatke uzmite staru četkicu za zube i kružnim pokretima istrljajte tkaninu.

Pustite da sapun i voda odstoje na jastučnici do 20 minuta, a onda sapunicu uklonite s mokrom spužvicom  i isperite pod vrućom vodom pa jastučnicu još operite u perilici rublja.

Na isti način fleke možete skinuti i s pamučnih plahti ili ručnika, savjetuju na portalu za čišćenje Molly Made.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije