80. redovita sjednica

Zasjedanje Biskupske konferencije BiH u Mostaru

17.03.2021.
u 09:47

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine (BK BiH) održat će svoje 80. redovito zasjedanje u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru 18. i 19. ožujka s početkom u 9 sati.

Sjednicom će predsjedati kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski, javila je KTA.

Radni dio zasjedanja završiti će u petak, 19. ožujka, u 12 sati konferencijom za novinare u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru na kojoj će sudjelovati kardinal Puljić i biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. Petar Palić.

Članovi Biskupske konferencije BiH svoje zasjedanje završit će euharistijskim slavljem u čast sv. Josipa, zaštitnika Mostarsko-duvanjske biskupije, u petak, 19. ožujka, u 18 sati. U zajedništvu s apostolskim nuncijem u BiH mons. Luigijem Pezzutom i članovima BK BiH, Svetu misu predvodit će kardinal Puljić. Prigodnu propovijed uputit će domaćin zasjedanja mons. Petar Palić.

Tijekom zasjedanja biskupi će, uz ostalo, saslušati izvješća pročelnika Vijeća, Komisija, Tajništva, Katoličke tiskovne agencije BK BiH te Misijske središnjice i Papinskih misijskih djela BiH.

Riječi će biti i o migrantima te pastoralnom djelovanju u vrijeme pandemije koronavirusa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?