romantičar u duši

Zaprosio djevojku na nevjerojatan način: 'Nisam mogla vjerovati da me netko može toliko voljeti'

jh
15.03.2017.
u 08:43

Par je sretno vjenčan od listopada 2016. godine. Počeli su hodati 2013., nakon dugogodišnjeg prijateljevanja

Jedan mladić zaprosio je djevojku na doista neobičan, ali i jako romantičan način - putem skrivenih poruka u pismima koja joj je slao čak tri godine, prenosi Vecernji.hr

- Candice doista voli rukom pisana pisma - rekao je za ABC 27-godišnji Timothy.

- Mislim da su takva pisma puno osobnija i pažljivija jer vam treba vremena da smislite što ćete napisati, a ništa što jednom napišete ne možete izbrisati - dodaje.

Timothy je odlučio pismima zaprositi Candice samo tjedan dana nakon što su počeli hodati 2013. godine. Prije toga su godinama bili prijatelji. Ideja mu je, kaže, došla u snu. Sva pisma zajedno skrivaju poruku - kad se svih 14 spoji, prva slova tvore pitanje: "Hoćeš li se udati za mene?"

Timothy je tek nakon više godina otkrio djevojci poruku. Pažljivo ih je položio i rekao joj da se usredotoči na prva slova.

- Odmah sam zaplakala od sreće jer moj um nije mogao shvatiti da me netko toliko može voljeti - rekla je 25-godišnja sretnica.

Par je sretno vjenčan od listopada 2016. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?